Brian James T Transporter

De ervaring van professionele transporteurs is terug te vinden in het ontwerp van de Transporter. Levensduur en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. De T-Transporter is geheel naar wens te configureren. Het gebruik van hoogwaardig licht gewicht staal maakt de trailer uitermate degelijk. Een oogstrelend ontwerp, in combinatie met de professionele transportvloer voor algehele flexibiliteit in autotransport.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Brian James T-Transporter autotrailer

Evolutie brengt een proces van veranderingen teweeg. Terug kijkend op de vorige modellen is de nieuwe T-serie een werkelijke revolutie in autotransporters.
De nieuwe T-serie is uitermate geschikt voor professionele gebruikers. Cruciaal voor gebruikers is het gebruik kunnen maken van moderne en laatste beschikbare technologie. Zowel professionele als individuele gebruikers kunnen nu hierover beschikken. En de ervaring van deze gezamenlijke gebruikers is terug te vinden in het nieuwe ontwerp. Elke handeling is eenvoudig en efficiënt.
Iedere T-Transporter kan samengesteld worden naar wens. Voor het transport van lage voertuigen kan gekozen worden voor hydraulisch kantelbaar in combinatie met rijplaten om een ideale oprijhoek te creëren. Tot wel 5 graden!! Of het nu om sportwagens, SUV of bestelwagens gaat, de T-Transporter is er klaar voor.

T Transporter in een oogopslag

Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
T-Transporter Koppeling
Koppeling
Extra sterke koppelingskop van 50 mm met antidiefstalkogel en veiligheidsslot.
T-Transporter Led verlichting
Full led-verlichting
Uiterst helder, duurzaam en betrouwbaar. De nieuwe dynamische richtingaanwijzers zijn zelfs bij slecht weer goed zichtbaar.
T-Transporter Neuswiel
Neuswiel
Automatisch intrekbaar extra sterk neuswiel.
Opberglocker
Deze vergrendelbare opbergbox biedt perfect plaats aan spanriemen en gereedschap wanneer ze niet in gebruik zijn.
T-Transporter Rails
Verwijderbare rails
De meerdelige zijrails bieden tal van bevestigingspunten, waardoor men bredere ladingen kan vervoeren.
T-Transporter Reservewiel
Reservewiel
Reservewiel, handig gemonteerd aan de voorkant van de aanhangwagen.
T-Transporter Oprijplaten
Oprijplaten
Oprijplaten van 1,85 meter in geponst staal met hoge grip voor veilig en gemakkelijk laden.
Brian James T Transporter smooth-ride
Vloeiend rijgedrag
Vloeiend rijgedrag Met uitgebreide test- en ontwikkelingsfaciliteiten in Duitsland en een geschiedenis van meer dan tachtig jaar kan AL-KO schermen met een ongeëvenaarde combinatie van competentie en ervaring. Klanten krijgen de keuze tussen velgen/banden van 10" en 12". 10" leent zich perfect voor lage laadtoepassingen terwijl 12" is afgestemd op extreme prestaties.
T-Transporter Ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Beveilig uw lading, ongeacht de grootte.
T-Transporter Oppervlak
Oppervlak met hoge grip
Biedt grip en zijn uiterst slijtvast, zelfs bij de zwaarste klussen.
T-Transporter Rijgedrag
Soepel rijgedrag
Onze onderstelsystemen zijn ontworpen met het oog op lange afstanden en zware belastingen. Ze zijn zelfdempend om stabiel en moeiteloos te trekken, hebben onderhoudsarme, levenslang verzegelde lagers en auto-reverse-remmen voor meer veiligheid.
T-Transporter Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen met BJT-middendoppen en veiligheidsbouten voor de wielen, verkrijgbaar in de versies zilver en gefacetteerd antraciet.
Kleuren
De T Transporter kan worden uitgevoerd in vijf uiterst duurzame koetswerkkleuren: Poppy Rood, Antraciet Grijs, Sargasso Blauw, Jet Zwart en Saffraan Geel.
T-Transporter Overrijplaten
Overrijplaten
Dankzij de overrijplaten kunnen ladingen rechtstreeks worden doorgeladen van de aanhangwagen op het sleepvoertuig zonder de aanhangwagen af te koppelen. Dit efficiënte systeem kan op elk moment achteraf worden gemonteerd. Te gebruiken in combinatie met het zwenkbare neuswiel.
T-Transporter Neuswiel
Zwenkbaar neuswiel
Voor gebruik in combinatie met overrijplaten. Het zwenkbare neuswiel biedt speling bij gebruik van overrijplaten om rechtstreeks door te laden van de aanhangwagen op het sleepvoertuig.
T-Transporter Voorbord
Voorbord
Beschermt het getransporteerde voertuig tegen steenslag en biedt een veilige stop voor andere ladingen. Eenvoudig te verwijderen om langere voorwerpen te vervoeren.
T-Transporter Oprijplaten volle breedte
Oprijplaten over de volledige breedte
Ideaal voor het bergen van voertuigen. Wanneer ze niet in gebruik zijn, kunnen ze vlak worden opgeborgen om de luchtweerstand te verminderen. Niet geschikt voor voertuigen met een zeer lage bodemvrijheid.
Oprijplaten van 2,35 meter
Oprijplaten van 2,35 meter
Upgrade naar oprijplaten van 2,35 meter voor situaties die een lagere oprijhoek vereisen. Ideaal voor auto's met een lage bodemvrijheid. De oprijplaten zijn zowel te gebruiken met standaard vlakke aanhangwagens als met optionele kantelplatformen.
T-Transporter Hulpoprijplaten
Hulpoprijplaten
Te gebruiken in combinatie met de standaard oprijplaten van 1,85 meter of de upgrade-optie van 2,35 meter. De hulpoprijplaten creëren een ultralage hoek voor het laden van racewagens met topspecificaties en een minimale bodemvrijheid.
T-Transporter Slick Pads
Slick pads
Auto's met slickbanden met een zacht rubbermengsel kunnen extra worden beschermd met slick pads. Deze verhogen het contactvlak van de banden, weg van het dek met hoge grip.
T-Transporter Steunpoten
Steunpoten
Ze bieden extra steun bij het laden van zwaar materieel vanaf de achterkant. Niet vereist voor het optionele kantelplatform.
Spanriemen
Spanriemen
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de ophangingsgeometrie te belasten.
T-Transporter Elektro kantelplatform
Elektro kantelplatform
Het krachtige, elektrisch bediende kantelplatform creëert snel en moeiteloos een lage laadhoek, ideaal voor voertuigen met een lage bodemvrijheid.
Manueel hydraulisch kantelplatform
Manueel hydraulisch kantelplatform
Het manueel bediende kantelplatform creëert een lage laadhoek, ideaal voor voertuigen met een lage bodemvrijheid.
T-Transporter Bandenrek
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Aangezien de wielen boven de motorkaphoogte worden geplaatst, gaat er geen ruimte verloren op het laadplatform. De veiligheid en beveiliging van de wielen en banden worden verzekerd door een uniek riemsysteem en een met duurzaam plastic omhulde kabel met hangslot.
T-Transporter Aanrijdblokkering
Aanrijdblokkering
Volledig verstelbaar wielblok met quick release laat zich in enkele seconden rechtstreeks op het chassis verankeren.
Aanrijdblokkering met laag profiel
Aanrijdblokkering met laag profiel
Ideaal voor voertuigen met lage splitters. Volledig verstelbaar wielblokken van 55 mm met snelopening laat zich in enkele seconden rechtstreeks op het chassis van de aanhangwagen verankeren.
T-Transporter Elektrische lier (Samurai Warrior 3636kg)
Elektrische lier (Samurai Warrior 3636kg)
Deze extra sterke (8000 lb) elektrische 12-voltlier maakt zelfs het laden van stilstaande voertuigen gemakkelijk. Wordt geleverd met afstandsbediening, rolgeleider en veel staalkabel.
Elektrische lier (Warn Evo 8 3636kg)
Elektrische lier (Warn Evo 8 3636kg)
Deze extra sterke (8000 lb) elektrische 12-voltlier maakt zelfs het laden van stilstaande voertuigen gemakkelijk. Wordt geleverd met afstandsbediening, rolgeleider en veel staalkabel.
T-Transporter Handlier
Handlier
Manuele lier met automatische rem en verwijderbare handgreep om de lier los te zetten met een vrije spoel. Het centraal geplaatste en scharnierende poelieblok laat elke laadoperatie vlot verlopen.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.

Interesse in de Brian James T Transporter ?

Wenst u meer informatie over de Brian James T Transporter ?

Capaciteit en afmetingen

Brian James T Transporter afmetingen

specificaties BJ T-transporter

Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.

Brian James Tipper

De nieuwste Tipper wordt geleverd met tal van nieuwigheden. Hoewel hij het robuuste design en de toonaangevende sleep- en kipcapaciteiten van zijn voorganger behoudt, beschikken alle modellen voortaan over het nieuwe “Click & Clamp”-systeem met zelfregelende steunen in combinatie met vergrendelingsklemmen voor gebruiksvriendelijke, ratelvrije zijborden en accessoires.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

De Brian James Tipper is ongelooflijk robuust, kan zware ladingen dragen én kan kantelen. De trailer is voldoende hoog om eenvoudig op de meeste terreinen zijn weg te vinden én heeft een laag zwaartepunt voor de beste sleep- en laadprestaties.

Verwacht het beste, Tipper zorgt ervoor!

Tipper in een oogopslag

Click & Clamp Brian James Tipper

Click & Clamp

BJ Trailers introduceert “Click & Clamp”. Ontworpen met het oog op een maximale stijfheid en een snelle en eenvoudige montage en demontage van een hele waaier optionele zijborden en accessoires. Samen verzekeren de zelfregelende vergrendelingssteunen en de vast te klemmen zijborden een ratelvrije sleepervaring.

Click & Clamp
BJ Trailers introduceert "Click & Clamp". Ontworpen met het oog op een maximale stijfheid en een snelle en eenvoudige montage en demontage van een hele waaier optionele zijkanten en accessoires. Samen verzekeren de zelfregelende vergrendelingssteunen en de vast te klemmen zijborden een ratelvrije sleepervaring.
2-wegs scharnierende achterklep
Een in twee richtingen scharnierende achterklep garandeert een eenvoudige omschakeling tussen de functies aggregaat verspreiden of bulk storten. De belastingvoorschriften voor de achterpoten voorkomen dat aggregaat zich in de hoeken opstapelt tijdens het lossen.
Extra sterke neerklapbare zijschotten
Extra sterke neerklapbare zijschotten
Sterke stalen zijborden van 308 millimeter, verkrijgbaar in diverse kleuren. Compleet met verwijderbare voorplaat.
Full led-verlichting
Full led-verlichting
Uiterst helder, duurzaam en betrouwbaar. De led-lichten zijn zelfs bij slecht weer goed zichtbaar.
Versterkt middendek
Versterkt middendek
Het versterkte gelijmde dek in betonplex met stalen randen creëert een robuust en duurzaam oppervlak zonder hindernissen.
Opberglocker
Opberglocker
Ideaal om de afstandsbediening, startkabels en spanriemen op te bergen. Bevat een batterijniveau-indicator.
Verstevigde koppeling en verstevigd neuswiel
Verstevigde koppeling en verstevigd neuswiel
De verstevigde koppelingskop en het geïntegreerde, automatisch intrekkende geribde neuswiel beschikken over het "Turn Lok"-systeem dat de hendel op zijn plaats houdt tijdens het transport.
Meerdere ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Meerdere bevestigingspunten aan de zijkanten en voorkant voor het vastzetten van ladingen.
Druppellader
Druppellader
Wanneer de motor draait, wordt de batterij opgeladen met een druppellader door de ontsteking van de wagen (naargelang het sleepvoertuig). De batterijstatus wordt weergegeven in de opberglocker.
Veiligheidsstandaard
Veiligheidsstandaard
Veiligheidsstandaard voor onderhoud en herstellingen.
BJ Kipper Reservewiel
Reservewiel
Opgeborgen onder het chassis en toegankelijk zonder dat de lading moet worden gekanteld.
Dubbele kipsteunen
Dubbele kipsteunen
Voor bijkomende stijfheid tijdens het kippen zorgen de dubbele kipsteunen die standaard zijn gemonteerd op de modellen van 3.500 kilogram.
Zijdelings scharnierende achterdeuren
Zijdelings scharnierende achterdeuren
Sterk en betrouwbaar. Het nieuwe scharnier- en grendelmechanisme werd ontwikkeld met het oog op een eenvoudige bediening.
Zijborden met dubbele hoogte (308 mm)
Zijborden met dubbele hoogte (308 mm)
De zijborden met dubbele hoogte zijn ideaal voor grote voorzieningen zoals borstels. Ons volledig nieuwe "Click & Clamp"-systeem met zelfregelende vergrendelingssteunen en dubbele schokdempers verzekert een ratelvrije sleepervaring zonder dat er dwarsstangen nodig zijn. Zijdelingse hoogte verhoogd van 308 tot 616 millimeter.
Zijborden (660 mm)
Zijborden (660 mm)
Breid de laadcapaciteiten uit door de zijdelingse hoogte te verhogen van 308 tot 968 millimeter. Inclusief slijtvaste rubberafwerking die een uitstekende dichting tussen het bovenste en onderste deel vormt.
Extra sterke zijdelingse uitbouwpanelen (660 millimeter)
Extra sterke zijdelingse uitbouwpanelen (660 millimeter)
Deze hoge zijpanelen om de zijborden te verhogen zijn gebouwd met het oog op extra stevigheid en bieden een design zonder gaten, in combinatie met de extra functionaliteit van ons nieuwe "Click & Clamp"-systeem. Dat maakt ze ideaal voor dagelijks commercieel gebruik. Totale hoogte verhoogd van 660 tot 968 millimeter.
Oprijplaten
De Tipper is standaard uitgerust met een rek om de oprijplaten op te bergen. Kies tussen de optionele oprijplaten van 1,8 m voor algemene laaddoeleinden of oprijplaten van 2,3 m voor lagere oprijhoeken.
Ladderrekken
Ladderrekken
Een handig rek om ladders en materialen te vervoeren die langer zijn dan de laadvloer van de trailer.
Elektrische lier
Elektrische lier
Optionele elektrische lier met rolgeleiders.
Extra sterke spanriemen
Extra sterke spanriemen
4x extra sterke spanriemen 4.000 DaN.
Steunpoten achteraan
Steunpoten achteraan
Neerklapbare steunpoten achteraan bieden extra ondersteuning voor zware lasten.
Kleuren
Kleuren
De Tipper kan worden uitgevoerd in vijf uiterst duurzame koetswerkkleuren: Rood, Grijs, Blauw, Zwart en Geel.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.

Interesse in de Brian James Tipper2 ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Tipper2 ?

Capaciteit en afmetingen

Brian James Tipper Specificaties

* Ledig gewicht inclusief zijborden en achterdeuren of klep.

Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.

Brian James Connect

De Brian James Connect is het meest flexibele model voor goederen- en voertuigtransport, voorzien van een geheel nieuw uiterlijk.
Om een quasi volledige flexibiliteit te bieden maakt een heel scala aan nieuwe en unieke oplossingen het mogelijk uw trailer te herconfigureren naar uw noden: iedere beschikbare optie kan worden toegevoegd of verwijderd op elk moment.
De trailer is verkrijgbaar in 8 lengtes van 2,7 m tot 6,0 m en vijf breedtes. Verschillende as- en wielmaat combinaties zijn beschikbaar voor vrijwel elke gewenste oplossing.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Connect onderscheidt zich door zijn configuratieconcept. Met behulp van het Click & Connect-systeem kan elke beschikbare optie indien en wanneer nodig worden toegevoegd of verwijderd. De Connect-trailer toont zich even competent bij het vervoer van supersportwagens als tractoren, maaiers, zware uitrusting en materialen bij het opruim- of onderhoudsactiviteiten. Dit is de nieuwe definitie van een multifunctionele trailer.

Connect in een oogopslag

connect zijopties
Diverse zijopties
connect click clamp
Met het "Click & Clamp"-systeem is Connect een van de stilste trailers om te slepen
Connect laadopties
Keuze uit diverse laadopties
connect lengtes
Verkrijgbaar in acht lengtes en vijf breedtes
connect kleuren
Keuze uit vijf koetswerkkleuren
connect opties
Tal van functies en opties om precies aan uw behoeften te voldoen
connect zijopties

Zijopties

De nuttigste en populairste optie voor een multifunctionele trailer is een set neerklapbare zijschotten. De optielijst voor Connect-zijwanden gaat verder dan ooit, met sterke, maar lichte stalen zijwanden met een robuust vergrendelingsmechanisme dat is ontworpen om de zijwanden volledig stil te houden. Bovendien kunnen deze worden aangevuld met loofreksets met hoge panelen.

connect click and clamp
Click & Clamp
Het nieuwe "Click & Clamp"-systeem, met zelfregelende vergrendelingssteunen en vast te klemmen zijborden voor een maximale stijfheid en rammelvrij slepen.
Connect Full led-verlichting
"Full led"-verlichting
Uiterst helder, duurzaam en betrouwbaar. De nieuwe dynamische richtingaanwijzers zijn zelfs bij slecht weer goed zichtbaar.
Connect Verstevigde koppeling en automatisch intrekkend neuswiel
Verstevigde koppeling en automatisch intrekkend neuswiel
De verstevigde koppelingskop en het geïntegreerde, automatisch intrekkende geribde neuswiel beschikken over het "Turn Lok"-systeem dat de hendel op zijn plaats houdt tijdens het transport.
Connect ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Meerdere bevestigingspunten aan de zijkanten om ladingen vast te zetten.
Connect Gestanst stalen dek
Gestanst stalen dek
Vormen twee sporen voor voertuigen met wielen.
Vlak Slepen
Vlak slepen
Modellen met grotere wielen zijn uitgerust met een dissel met verlaagde behuizing zodat de trekhaak op de optimale hoogte kan worden geplaatst voor vlak trekken.
Connect Soepel rijgedrag
Soepel rijgedrag
Onze onderstelsystemen zijn ontworpen met het oog op lange afstanden en zware belastingen. Ze zijn zelfdempend om stabiel en moeiteloos te trekken, hebben onderhoudsarme, levenslang verzegelde lagers en auto-reverse-remmen voor meer veiligheid.
Reservewiel
Reservewiel
Reservewiel, handig gemonteerd aan de voorkant van de aanhangwagen.
Kleuren
Kleuren
Keuze uit vijf erg duurzame koetswerkkleuren: Rood, Grijs, Blauw, Zwart en Geel.
Connect Voorbord
Voorbord
Beschermt het getransporteerde voertuig tegen steenslag en biedt een veilige stop voor andere ladingen. Eenvoudig te verwijderen om langere voorwerpen te vervoeren.
Connect Neerklapbare zijschotten
Neerklapbare zijschotten
Sterke stalen zijborden van 308 millimeter, verkrijgbaar in diverse kleuren. Compleet met verwijderbaar voorbord.
Connect Zijborden
Zijborden (660 mm)
Volledig nieuw "Click & Clamp"-systeem met zelfregelende vergrendelingssteunen en dubbele schokdempers verzekert een ratelvrije sleepervaring zonder dat er dwarsstangen nodig zijn. Zijdelingse hoogte verhoogd van 660 tot 970 millimeter.
Elektrisch kantelplatform
Elektrisch kantelplatform
Het krachtige, elektrisch bediende kantelplatform creëert snel en moeiteloos een lage laadhoek, ideaal voor machines of voertuigen met een lage bodemvrijheid. De batterij is compatibel met druppelladen (naargelang de instelling van het sleepvoertuig) en kan de optionele elektrische lier (indien voorzien) aandrijven. Beschikbaar op langere modellen.
Manueel hydraulisch kantelplatform
Manueel hydraulisch kantelplatform
Het manueel bediende kantelplatform creëert een lage laadhoek, ideaal voor machines en voertuigen met een lage bodemvrijheid. Verkrijgbaar op langere modellen.
Connect Oprijplaten
Oprijplaten
Kies tussen de optionele oprijplaten van 1,8 m voor algemene laaddoeleinden of oprijplaten van 2,3 m voor lagere oprijhoeken.
Overrijplaten
Overrijplaten
Dankzij de overrijplaten kunnen ladingen rechtstreeks worden doorgeladen van de aanhangwagen op het sleepvoertuig zonder de aanhangwagen af te koppelen. Dit efficiënte systeem kan op elk moment achteraf worden gemonteerd. Te gebruiken in combinatie met het zwenkbare neuswiel.
Oprijplaat met hoge grip
Oprijplaat met hoge grip
Uiterst sterke, eenvoudige oprijplaat voor trailers met kantelbaar platform. Veerbekrachtiging voor een lage tilinspanning.
Connect Torsiestang
Torsiestang
De gesloten torsiestang elimineert de behoefte aan externe veren, waardoor de hoeksteunen kunnen worden verwijderd om bredere vrachten te kunnen inladen. De torsiestang maakt het ook gemakkelijk om de oprijplaat op te tillen.
Oprijplaat met hoge grip over de hele breedte, met hoge zijpanelen
Oprijplaat met hoge grip over de hele breedte, met hoge zijpanelen
Combineert een uiterst sterke, eenvoudige oprijplaat voor trailers met kantelbaar platform en verhoogde loofrekken. Veerbekrachtiging voor een lage tilinspanning.
Connect Lange gerasterde oprijplaat met verhoogde loofrekken
Lange gerasterde oprijplaat met verhoogde loofrekken
De combinatie van een lange laadklep, neerklapbare zijschotten op enkele hoogte en hoge loofrekken is een ideale oplossing voor de uiteenlopende vereisten van heel wat tuinarchitecten.
Steunpoten
Steunpoten
Neerklapbare steunpoten achteraan bieden extra ondersteuning voor zware lasten.
Connect Elektrische lier (Samurai Warrior, 8000 lb)
Elektrische lier (Samurai Warrior, 8000 lb)
Deze extra sterke (8000 lb) elektrische 12-voltlier maakt zelfs het laden van stilstaande voertuigen gemakkelijk. Wordt geleverd met afstandsbediening, rolgeleider en veel staalkabel.
Elektrische lier (Warn Evo 8, 8000 lb)
Elektrische lier (Warn Evo 8, 8000 lb)
Deze extra sterke (8000 lb) elektrische 12-voltlier maakt zelfs het laden van stilstaande voertuigen gemakkelijk. Wordt geleverd met afstandsbediening, rolgeleider en veel staalkabel.
Connect Elektrische lier (Ninja, 4500 lb)
Elektrische lier (Ninja, 4500 lb)
Elektrische lier voor gebruik met oprijplaten en kleinere aanhangwagens.
Connect Handlier
Handlier
Manuele lier met automatische rem en verwijderbare handgreep om de lier los te zetten met een vrije spoel. Het centraal geplaatste en scharnierende poelieblok laat elke laadoperatie vlot verlopen.
Connect Aluminium dekplaat
Aluminium dekplaat
Vult het standaard stalen dek aan en beschermt het gelaagde dek van 18 mm.
connect Opbergruimte in het dek
Opbergruimte in het dek
Deze vergrendelbare opbergbox biedt perfect plaats aan spanriemen en gereedschap wanneer ze niet in gebruik zijn.
Connect Aanrijdblokkering
Aanrijdblokkering
Snel te verplaatsen naargelang de lading of het voertuig. Over de hele lengte van elke trailer zijn bevestigingspunten voorzien.
Connect Ladderrek
Ladderrek
Een handig rek om ladders en materialen te vervoeren die langer zijn dan de laadvloer van de trailer.
Connect Riemen
Riemen
Verstevigde spanriemen van 4.000 daN.
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen met BJT-middendoppen en veiligheidsbouten voor de wielen, verkrijgbaar in de versies zilver en gefacetteerd antraciet.

Interesse in de Brian James Connect ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Connect ?

Capaciteit en afmetingen

Brian James Connect Brian James Connect Brian James Connect

Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.

CarGo Connect mogelijkheden

Gezien de vele mogelijkheden van de Connect is het aangeraden om steeds contact met ons op te nemen voor advies betreffende de benodigde configuratie voor uw trailer.

 

Brian James Car Hauler

Car Hauler: licht, laag en bekwaam gecombineerd met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De keuze uit lengtes van 4,0 m of 4,9 m zorgt dat dit aan bijna elke behoefte voldoet, vooral met zijn laadvloerbreedte van 2,0 m. Gloednieuwe operationele functies zijn onder meer de mogelijkheid om op elk moment in de toekomst een hydraulisch kantelbed aan elk model toe te voegen, innovatieve oprijplaten en standaard led-verlichting.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Het technisch geavanceerde ontwerp en de fabricage van Brian James Trailers houden het gewicht laag en de duurzaamheid hoog. Met een 2.600 kg bruto capaciteit vindt u vast en zeker een Car Hauler-model dat bij u past.

Car Hauler in een oogopslag

Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Koppelingskop van 50 mm
Extra sterk neuswiel
Gestanste oprijplaten met hoge grip en laag profiel
1,7 meter lange oprijplaten met laag profiel en hoge grip, inclusief handige tilgrepen voor gebruiksvriendelijkheid. Een innovatieve optionele hulpoprijplaat kan zonder wijziging in dezelfde ruimte worden opgeborgen.
Brian James Car Hauler Reservewiel
Reservewiel
Reservewiel handig gemonteerd aan de zijkant van de trailer.
Led-verlichting
Superhelder en uitermate duurzaam.
Laag laden
Lichtmetalen velgen
Het assortiment Car Haulers is ook verkrijgbaar met de nieuwe lichtmetalen velgen in stijl B2, in de kleur Zilver of Antraciet met diamond cut-afwerking.
Handlier
De handlier met automatische rem is voorzien van staalkabel en wordt door een stel rollen geleid.
Steunpoten achteraan
Bestel achtersteunen om steun te bieden wanneer u langs de achterzijde zwaar materiaal op een trailer met vlakke vloer laadt.
Lusvormige wielriemen
Ontworpen om een multidirectionele spanning te creëren rond het voertuigwiel. Zachte verbindingen voorkomen schade aan de velgen. Het is essentieel voor de veiligheid en gemoedsrust dat uw voertuig correct op zijn plaats wordt gehouden. Eenvoudig te plaatsen met veelvuldige ingebouwde bevestigingspunten.
Hydraulisch kantelbaar platform
Beperkt de oprijhoeken en kan bijdragen tot het bedieningsgemak.
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Het ontwerp plaatst de wielen boven de gemiddelde hoogte van de motorkap, waardoor de nuttige ruimte op de vloer beschikbaar blijft. De veiligheid en beveiliging van de getransporteerde reservewielen wordt verzekerd door een uniek riemsysteem en een met plastic omhulde kabel met hangslot.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.
Brian James Car Hauler Aanrijdblokkering
Aanrijdblokkering (twee)
De volledig verstelbare aanrijdblokkering worden rechtstreeks op de chassisvloer bevestigd met bouten.

Interesse in de Brian James Car Hauler ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Car Hauler?

Capaciteit en afmetingen

MODEL CAR HAULER
PRODUCT CODE145-1210145-3210
Bruto draagvermogen kg27002700
Laadvermogen kg21692131
Leeggewicht kg531569
Buitenlengte m A4.004.90
Laadvloer breedte m B2.002.00
Totale lengte m C5.586.48
Totale trailerbreedte m D2.442.44
Laadvloerhoogte m E0.430.43
Kogelhoogte in beladen toestand m0.470.47
Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.

Brian James Race Shuttle 2

De volledig gesloten transporter met laag profiel, die op maat is gemaakt voor kleinere raceauto’s of klassieke rallyauto’s, heeft een aantal belangrijke kenmerken, zoals een zeer laag gewicht en een efficiënte stroomlijn. Alle Race Shuttles hebben de optie van een vast of hydraulisch kantelbed, samen met 2,40 m lange, individuele laadkleppen die netjes intern in de dekplaat kunnen worden opgeborgen. Zoals als stond kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst van de Race Shuttle 2, met een detailafwerking die zijn gelijke niet kent. Om dit te bereiken staat de constructietechnologie aan de top van de GVK-productie.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Race Shuttle 2 in een oogopslag

Brian James Race Shuttle 2
Brian James Race Shuttle 2
Brian James Race Shuttle 2
Brian James Race Shuttle 2
Brian James Race Shuttle 2
Brian James Race Shuttle 2
Brian James Race Shuttle 2 - koppeling
Gegoten koppeling met geïntegreerd slot van 50 mm
Gegoten koppeling met geïntegreerd slot
Brian James Race Shuttle 3 - hydraulisch kantelbed
Hydraulisch kantelbaar platform
Beperkt de oprijhoeken en kan bijdragen tot het bedieningsgemak.
Brian James Race Shuttle 2 - oprijplaten
Oprijplaten
Oprijplaten van 2,40 m om aan uw vereisten inzake oprijhoek te voldoen. Oprijplaten kunnen zowel op trailers met vlakke vloer als trailers met kantelvloer worden gebruikt.
Brian James Race Shuttle 2 - ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Meervoudige verankeringspunten en een sterk dek bieden bevestigingspunten voor de riemen.
Brian James Race Shuttle 3 - velgen
Lichtmetalen velgen
De Race Shuttles zijn ook verkrijgbaar met de nieuwe lichtmetalen velgen in stijl B2, in de kleur Zilver of Antraciet met diamond cut-afwerking.
Brian James Race Shuttle 3 - spanbanden
Wielbindriemen
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de sporing te belasten.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.
Brian James Race Shuttle 3 - bandenrek
Bandenrek / brandstofopslag / werkbank
Combinatie bandenrek/brandstofopslag/werkbank. Raadpleeg de geschiktheid voor uw race- of toerismewagen.
Brian James Race Shuttle 3 - wielstopbar
Aanrijdblokkering
Snel verplaatsbaar, dus geschikt voor uiteenlopende voertuigen.
Winch
Lier
Verkrijgbaar in een handbediende versie met 2 snelheden of een elektrische versie op 12V met een trekvermogen van 2041 kg en afstandsbediening.

Interesse in de Brian James Race Shuttle 2 ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Race Shuttle 2 ?

Capaciteit en afmetingen

MODEL RACE SHUTTLE 2
PRODUCT CODE300-1010300-1011
Bruto draagvermogen kg26002600
Laadvermogen kg18091789
Ledig gewicht kg791811
Buitenlengte m A4.304.30
Laadvloerbreedte m B1.951.95
Buitenbreedte m5.825.82
Binnenhoogte m C1.531.53
Totale trailerbreedte m D2.302.30
Koppeling hoogte m0.400.40
Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.

Brian James Race Shuttle 3

De aanhoudende populariteit van de Race Shuttle 3 is te danken aan een combinatie van diverse succeskenmerken. Al vanaf het eerste begin vereiste de productbeschrijving een volledig gesloten transporter die plaats bood aan middelgrote voertuigen zonder daarvoor een groot en dus zwaar platform te vereisen. Er werd beslist om een trailer te creëren die zich liet laden als een open trailer en zich vervolgens snel en eenvoudig liet omvormen tot een gesloten transportoplossing, zonder dat daarbij onnodige luchtweerstand werd gecreëerd door een al te groot bodywork. Een grote, eendelige schelpbediening was de oplossing. Daarmee toont de Race Shuttle 3 zich uitermate capabel voor diverse toepassingen, van de rallywereld en clubraces tot formulekampioenschappen
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Race Shuttle 3 in een oogopslag

Brian James Race Shuttle 3
Brian James Race Shuttle 3
Brian James Race Shuttle 3
Brian James Race Shuttle 3
Brian James Race Shuttle 3
Brian James Race Shuttle 3
Brian James Race Shuttle 2 - koppeling
Gegoten koppeling met geïntegreerd slot van 50 mm
Brian James Race Shuttle 3 - hydraulisch kantelbed
Hydraulisch kantelbaar platform
Beperkt de oprijhoeken en kan bijdragen tot het bedieningsgemak.
Oprijplaten
Oprijplaten
Oprijplaten van 2,40 m om aan uw vereisten inzake oprijhoek te voldoen. Oprijplaten kunnen zowel op trailers met vlakke vloer als trailers met kantelvloer worden gebruikt.
Brian James Race Shuttle 3
Meerdere ankerpunten
Meerdere ankerpunten voor een maximale zekering.
Meervoudige verankeringspunten en een sterk dek bieden bevestigingspunten voor de riemen.
Brian James Race Shuttle 3 - opbergruimte
Zijdelingse opbergvakken
Aan weerszijden van het chassis zijn diverse opbergvakken beschikbaar om uitrusting in onder te brengen.
Brian James Race Shuttle 3 - velgen
Lichtmetalen velgen
De Race Shuttles zijn ook verkrijgbaar met de nieuwe lichtmetalen velgen in stijl B2, in de kleur Zilver of Antraciet met diamond cut-afwerking.
Brian James Race Shuttle 3 - spanbanden
Wielbindriemen
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de sporing te belasten.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.
Brian James Race Shuttle 3 - bandenrek
Bandenrek / brandstofopslag / werkbank
Combinatie bandenrek/brandstofopslag/werkbank. Raadpleeg de geschiktheid voor uw race- of toerismewagen.
Brian James Race Shuttle 3 - wielstopbar
Aanrijdblokkering
Snel verplaatsbaar, dus geschikt voor uiteenlopende voertuigen.
Winch
Lier
Verkrijgbaar in een handbediende versie met 2 snelheden of een elektrische versie op 12V met een trekvermogen van 2041 kg en afstandsbediening.

Interesse in de Brian James Race Shuttle 3 ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Race Shuttle 3 ?

Capaciteit en afmetingen

Race Shuttle 3 Specs

MODEL RACE SHUTTLE 3
PRODUCT CODE330-1010330-1011330-1021
Bruto draagvermogen kg260026003000
Laadvermogen kg166916492049
Ledig gewicht kg931951951
Buitenlengte m A4.704.704.70
Laadvloerbreedte m B1.951.951.95
Buitenbreedte m6.206.206.20
Binnenhoogte m C1.601.601.60
Totale trailerbreedte m D2.302.302.30
Koppeling hoogte m0.400.400.40
Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.

Brian James Race Sport

Dé beste standaard autotransporter die momenteel in Europa verkrijgbaar is! Het Race Sport-chassis leunt sterk aan de A Transporter, waarbij veel belangrijke kenmerken volledig worden overgenomen.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Brian James Race Sport
U beschikt over een echt voordeel door te beginnen met de toonaangevende standaard autotransporter op de huidige Europese markt. Het Race Sport-chassis is nauw verwant met dat van de A Transporter en veel belangrijke eigenschappen werden in hun geheel overgenomen. Wat niet veranderde, is het lichte, uiterst sterke stalen chassis met een laadbreedte van 2,0 of 2,1 meter breed en spatborden met beperkte bodemvrijheid. Ook biedt het volledig gestanste dek een superieure optie in de vorm van verstelbare aanrijdblokkering en wielomtrekriemen. Om de aantrekkelijke en praktische Race Sport-esthetiek te verkrijgen, heeft Brian James Trailers een volledig functioneel paneel in GRP-composiet met CNC-bewerking en hoogwaardige GRP-bodyworkonderdelen vervaardigd. Eveneens aanwezig zijn voorzieningen die nergens anders te vinden zijn op dit prijsniveau, zoals het transparante dak in GRP over de volledige lengte.

Race Sport in een oogopslag

Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport toegangsluiken
Toegangsluiken vooraan
De toegangsluiken vooraan zijn handig om naar binnen te reiken tijdens het vastzetten van het voertuig.
Brian James Race Sport zijdeuren
Grote zijdelingse "vleugeldeuren"
Grote zijdelingse "vleugeldeuren" bieden een handige, brede toegang tot de trailers, en dat langs beide zijden.
Brian James Race Sport oprijrampen
Ingebouwde hulpoprijplaten
Uitvouwbare aluminium oprijplaten aan de basis van elke deur, bieden een lage oprijhoek. Krachtige magneten houden de oprijplaten in hun rijpositie.
Brian James Race Sport led
Led-markeringslichten
Superheldere en betrouwbare led-lampen zijn gemonteerd op de voorste (wit), zijdelingse (oranje) en achterste (rood/wit) contourposities, alsook op de kentekenplaatverlichting.
Brian James Race Sport lampen
Individuele lampopstelling
De stijlvolle, goed beschermde lampen kunnen afzonderlijk worden vervangen in het onwaarschijnlijke geval van schade. Ze gebruiken hoogwaardige autolamphouders voor een maximale duurzaamheid en een handige draaiontgrendeling voor een vlotte toegang tot de lampen.
Brian James Race Sport ankerpunten
Meerdere ankerpunten
De op het chassis geplaatste riembevestigingspunten bevinden zich aan beide zijden van de Race Sport-trailer. Het verhoogde, gestanste profiel van elke sleuf biedt een hoge mate van grip en stevigheid.
Brian James Race Sport steunvoeten
Steunpoten achteraan
Achtersteunen bieden steun bij het laden vanaf de achterkant.
Brian James Race Sport achterdeuren
Achterdeuren
De achterdeuren van de Race Sport zijn ontworpen als een gecombineerd systeem van deuren en oprijplaat. Elke deur kan afzonderlijk worden neergelaten, met gasveerondersteuning die een minimale inspanning vereist.
Brian James Race Sport structuur
Bovenstructuur
De combinatie van een lager gewicht, meer kracht en de duurzaamheid van een thermisch verzinkt chassis is het resultaat van het uitgebreide gebruik van speciaal ontwikkeld hoge gradatie staal.
Lage oprijrampen
Lage oprijplaten 1,5m
Brian James Race Sport velgen
Lichtmetalen velgen
De Race Sport is eveneens verkrijgbaar met een nieuwe stijl van lichtmetalen velgen in Zilver of Antraciet met diamond cut-afwerking.
Zijdelingse opbergrekken in aluminium
Zijdelingse opbergrekken in aluminium aan de linker- en rechterkant, elk met drie rekken om kleinere voorwerpen op te bergen. 600 mm breed x 76 mm diep.
Brian James Race Transporter 5 - dekplaten
Deck slick pads
Auto's met slicks of banden in een zacht rubbermengsel kunnen voordeel halen uit de deck slick pads die onder elke band worden geplaatst. Daardoor komt het contactoppervlak met de band boven het gestanste dek te liggen.
Brian James Race Sport lier
Elektrische lier op 12V, met afstandsbediening
Elektrische lier, gemonteerd zoals getoond, aangedreven door een volledig geplaatste 12V-accu. De trailer is volledig op afstand bestuurbaar via een lange kabel. De lier omvat een vrije lijnspoel en rolgeleiders. Acculader met netaansluiting meegeleverd.
Brian James Race Sport opbergruimte
Opbergsysteem vooraan
Opbergruimte vooraan met plaats voor twee jerrycans van 20 liter en drie opbergrekken.
Brian James Race Sport ledverlichting
Full led-verlichting
Led-lampen zijn erg helder en betrouwbaar. 8x individuele achterlichten worden vervangen door led-blokken. Alle andere originele lampen zijn standaard voorzien van led-technologie
Brian James Race Sport wielkeg
Wielblok over de volle breedte
Wielblok, 50 mm hoog, geschikt voor auto's met lage splitters. Met bouten vastgezet op een vaste positie.
Brian James Race Sport ledverlichting interieur
Led-interieurverlichting
Vereenvoudigt nachtelijke laadoperaties door nachtzicht in het donker te bieden. De "Uitgebreide" interieurverlichtingsset heeft 4 led-strips voor extra verlichting.
Brian James Race Sport wheel chock
Aanrijdblokkering in commerciële stijl
De volledig verstelbare aanrijdblokkering met quick release laten zich in enkele seconden rechtstreeks op het chassis verankeren en zijn gemakkelijk bij te regelen.
Brian James Race Sport straps
Spanriemen
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de sporing te belasten. Verkrijgbaar in de stijlen "sleeve" en "sling".
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Het ontwerp plaatst de wielen boven de gemiddelde hoogte van de motorkap, waardoor de nuttige ruimte op de vloer beschikbaar blijft. De veiligheid en beveiliging van de getransporteerde reservewielen wordt verzekerd door een uniek bandsysteem.

Interesse in de Brian James Race Sport ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Race Sport ?

Capaciteit en afmetingen

Race Sport Afmetingen

MODEL RACE SPORT
PRODUCT CODE340-4500340-4510340-5000340-5010340-5510
Bruto draagvermogen kg26003000260030003000
Laadvermogen kg15501930148018601810
Ledig gewicht kg10501070112011401190
Buitenlengte m A4.504.505.005.005.50
Laadvloerbreedte m B2.002.002.002.002.10
Totale trailerbreedte m C2.382.382.382.382.48
Totale trailerlengte m D6.066.066.566.567.06
Binnenhoogte (doorrijhoogte) m1.771.771.771.771.77
Binnenhoogte (tot dak) m E1.821.821.821.821.82
Totale trailer hoogte m F2.252.252.252.252.25
Koppeling hoogte m0.400.400.400.400.40
Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.

Brian James Race Transporter 4

De verbeterde Race Transporter 4 beantwoordt nu aan de hoogste kwaliteitsnormen, met geavanceerde voorzieningen die voorheen niet verkrijgbaar waren op dit niveau. De ongeëvenaarde waarde en specificaties maken de Race Transporter 4 de ideale trailer voor hoge autosportniveaus.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Brian James Race Transporter 4

Alle modellen beschikken over een oprijplaat over de volledige breedte en hoogte achteraan, ondersteund door gasveren. Competitiemodellen met lage bodemvrijheid kunnen eenvoudig worden ingeladen dankzij een combinatie van oprijplaten en een hydraulisch kantelbaar platform. De standaarduitrusting van de Race Transporter 4 omvat hetzelfde hoogwaardige chassis en bodywork als andere Race Transporters en biedt tal van personaliseringsmogelijkheden om hem af te stemmen op specifieke omstandigheden.

Race Transporter 4 in een oogopslag

Brian James Race Transporter 4
Brian James Race Transporter 4
Brian James Race Transporter 4
Brian James Race Transporter 4
Brian James Race Transporter 4
Brian James Race Transporter 4
Brian James Race Transporter 4 - Bodyworkkleur
Bodyworkkleur
Het assortiment Race Transporters is verkrijgbaar met een wit of optioneel zwart bodywork.
Brian James Race Transporter 4 - toegangsluiken
Toegangsluiken
De toegangsluiken vooraan zijn handig om naar binnen te reiken tijdens het vastzetten van het voertuig.
Brian James Race Transporter 4 - dak
Dakraam
Het dakraam laat natuurlijk daglicht binnen om een betere werkomgeving te creëren.
Lier
Elektrische lier op 12V, met afstandsbedieningskabel.
capaciteit van 2041 kg, rolgeleider, draadkabel en kniphaak, plus geïntegreerde accu. Afzonderlijke acculader voor het stroomnet eveneens inbegrepen.
Brian James Race Transporter 4 - deuren
Zijdelingse "vleugeldeuren"
Grote "vleugeldeuren" opzij bieden een handige toegang tot de trailers, en dat langs beide zijden.
Brian James Race Transporter 4 - verlichting
Hoogwaardig verlichtingssysteem
Stijlvol gemonteerde lampen van autokwaliteit. De frontale en laterale markeringslampen zijn standaard voorzien van led-technologie.
Brian James Race Transporter 4 - Hydraulisch kantelbaar
Hydraulisch kantelbaar platform voor een lage beladingshoogte
Krachtige hydraulische handpomp en cilinder drijven de kantelvloer aan om een handige lage oprijhoek te creëren.
Brian James Race Transporter 5 - ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Meervoudige verankeringspunten en een sterk dek zorgen voor bevestigingspunten voor de riemen en een hoge mate van grip.
Brian James Race Transporter 4 - dubbele as
Dubbele as
De dubbele as en het lichte en lage chassis verzekeren een uitmuntende stabiliteit.
Brian James Race Transporter 5 - velgen
Lichtmetalen velgen
Nieuwe stijl van lichtmetalen velgen verkrijgbaar in Zilver of Antraciet met diamond cut-afwerking.
Zijdelingse opbergrekken in aluminium
Twee opbergsystemen (links en rechts) met drie rekken voor kleinere voorwerpen. 600 mm breed x 76 mm diep.
Hulpoprijplaten
Hulpoprijplaten bieden een uiterst lage oprijhoek. Opgeborgen net binnen de achterdeur van de trailer voor onderweg.
Commerciële aanrijdblokkering
Voor gebruik met voertuigen met een hogere bodemvrijheid. Volledig verstelbaar wielblok met quick release laat zich rechtstreeks op het chassis verankeren.
Brian James Race Transporter 4 - vloeropslag
Opbergruimte in de Vloer
Opberglades in de vloer bieden een uitstekende plaats voor zware/grote items. Fabrieksoptie. Aluminium deksels met gasveerbediening verkrijgbaar.
Brian James Race Transporter 4 - led
"Full led"-verlichtingsupgrade
Hoogwaardig verlichtingssysteem - stijlvol gemonteerde lampen van autokwaliteit. De frontale en laterale markeringslampen zijn standaard voorzien van led-technologie. Ze vervangen de gloeilampen van de achterlichten door led-technologie.
Handwassysteem
2,5 liter, autonoom en met de mogelijkheid om warm water vast te houden.
Dispenser voor papieren handdoeken
Papieren doekjes dispenser, te gebruiken in combinatie met handwasstation
Brian James Race Transporter 4 - led verlichting
Led-schijnwerperpakket
Het led-schijnwerperpakket verlicht het hele interieur van de trailer. Afzonderlijk ingeschakeld. Gevoed door de geïntegreerde accu en omvat bodyworkbehuizingen.
Brian James Race Transporter 5 - verlichting
Extra achteruitrijlichten
Uiterst heldere, zijdelingse gemonteerde led-achteruitrijlichten bieden extra zichtbaarheid voor delicate manoeuvres in het donker.
Hoogwaardige, naar achteren gerichte led-schijnwerpers
De hoogwaardige, naar achteren gerichte led-schijnwerpers van hoog niveau bieden extra zicht bij het laden en werken in omstandigheden met weinig licht.
Brian James Race Transporter 5 - opbergstation
Opbergsysteem
Opbergsysteem met rekken en voorziening om jerrycans van 20 liter te vervoeren.
Brian James Race Transporter 4 - sjorbanden
Wielbindriemen "sleeve"
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de sporing te belasten
bandenspanningssysteem
Bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Het ontwerp plaatst de wielen boven de gemiddelde motorkaphoogte, waardoor de nuttige ruimte op de vloer van de trailer beschikbaar blijft. De veiligheid en beveiliging van de getransporteerde reservewielen worden verzekerd door een uniek bandsysteem.
Bankschroef voor de werkbank
Verhoog de functionaliteit van uw werkbank met deze fundamentele werkplaatsuitrusting. Uit de weg opgeborgen wanneer niet in gebruik.
Werkbank
Vorm uw bandenrek om tot een bruikbare werkbank. Inclusief paneelhouder voor gemakkelijke opslag bij gebruik als bandenrek.
Brian James Race Transporter 5 - wielkeg
Volledig verstelbaar, wielblok met quick release.
Geschikt voor auto's met lage splitters.

Interesse in de Brian James Race Transporter 4 ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Race Transporter 4 ?

Capaciteit en afmetingen

Race Transporter 4 - afmetingen

MODEL RACE TRANSPORTER 4
PRODUCT CODE384-0041384-1041384-0060384-1060
Bruto laadvermogen kg3500350035003500
Netto laadvermogen kg2320232022602260
Eigen gewicht kg1170117012401240
Laadvloer lengte m A5.005.005.505.50
Laadvloer breedte m B2.122.122.122.12
Totale lengte m C6.656.657.127.12
Binnenhoogte (tot dak) m E1.881.881.881.88
Totale trailer hoogte m F2.532.532.532.53
Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.

Brian James Race Transporter 5

De Race Transporter 5 is een compleet uitgeruste trailer voor commercieel of privé gebruik. Deze trailer kan geleverd worden in diverse lengtes, breedtes en laadvermogen. Alle RT 5 modellen zijn hydraulisch kantelbaar, gecombineerd met de grote oprijklep. Dit resulteert in het optimaal laden en lossen van sportwagens.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Brian James Race Transporter 5

Van zijn betrouwbare rijeigenschappen tot de overvloed aan nuttige functies en de rijkelijke standaarduitrusting: de Race Transporter 5 is een performer in hart en nieren. Recente updates omvatten een herziene interieur- en exterieurstijl, een zwart sierelement in vinyl over de volledige lengte en een gestanst aluminium dek met drievoudige grip, dekopbergoplossingen en deksels. Diverse moderne lichtmetalen velgen in zilver of zwart antraciet met diamond cut-afwerking maken de hoogwaardige presentatie compleet. De Race Transporter 5 is, net als de andere Race Transporter-modellen, gemaakt van hoogwaardige materialen om de stevigheid en duurzaamheid op lange termijn te garanderen.

Race Transporter 5 in een oogopslag

Brian James Race Transporter 5
Brian James Race Transporter 5
Brian James Race Transporter 5
Brian James Race Transporter 5
Brian James Race Transporter 5
Brian James Race Transporter 5
Brian James Race Transporter 5 - toegangsluiken
Toegangsluiken
De toegangsluiken vooraan zijn handig om naar binnen te reiken tijdens het vastzetten van het voertuig.
Brian James Race Transporter 5 - daglicht
Dakraam
Het dakraam laat natuurlijk daglicht binnen om een betere werkomgeving te creëren.
Brian James Race Transporter 5 - vloeropslag
Opbergruimte in de vloer
Opberglades in de vloer bieden een uitstekende plaats voor zware/grote items. Inclusief aluminium deksels met gasveerbediening verkrijgbaar.
Brian James Race Transporter 5 - ledverlichting
Full led-verlichting
Led-lampen zijn erg helder en betrouwbaar. Alle lampen zijn standaard voorzien van led-technologie.
Brian James Race Transporter 5 - kantelbediening
Hydraulisch kantelbaar platform voor een lage beladingshoogte
Krachtige hydraulische handpomp en cilinder drijven de kantelvloer aan om een handige lage oprijhoek te creëren.
Brian James Race Transporter 5 - ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Meervoudige verankeringspunten en een sterk dek zorgen voor bevestigingspunten voor de riemen en een hoge mate van grip.
Brian James Race Transporter 5 - achterdeur
Achterdeur
Oprijplaat over de volledige breedte en hoogte voor de achterklep, met een hoogwaardig gevormd bodywork achteraan. Een centrale "Easy Close"-vergrendeling is essentieel voor het gebruiksgemak.
Brian James Race Transporter 5 - zijdeuren
Zijdeuren
Grote dubbele zijdeuren bieden een praktische toegang tot de trailers. De afzonderlijk te openen voetgangersdeuren werken goed in krappe ruimtes.
Brian James Race Transporter 5 - sjorbanden
Wielbindriemen "sleeve"
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de sporing te belasten
Brian James Race Transporter 5 - assen
Dubbele as
De dubbele as en het lichte en lage chassis verzekeren een uitmuntende stabiliteit.
Brian James Race Transporter 5 - wielkeg
Volledig verstelbaar, wielblok met quick release.
Geschikt voor auto's met lage splitters.
Lier
Elektrische lier op 12V, met afstandsbedieningskabel
capaciteit van 2041 kg, rolgeleider, draadkabel en kniphaak. Geïntegreerde accu. Veelvuldig verschuifbare bevestiging maakt alle sleepooglocaties mogelijk.
Brian James Race Transporter 5 - velgen
Lichtmetalen velgen
Nieuwe stijl van lichtmetalen velgen verkrijgbaar in Zilver of Antraciet met diamond cut-afwerking.
Zijdelingse opbergrekken in aluminium
Twee opbergsystemen (links en rechts) met drie rekken voor kleinere voorwerpen. 600 mm breed x 76 mm diep.
Hulpoprijplaten
Hulpoprijplaten bieden een uiterst lage oprijhoek. Opgeborgen net binnen de achterdeur van de trailer voor onderweg.
Brian James Race Transporter 5 - kleur
Bodyworkkleur
Het assortiment Race Transporters is verkrijgbaar met een wit of optioneel zwart bodywork.
Commerciële aanrijdblokkering
Voor gebruik met voertuigen met een hogere bodemvrijheid. Volledig verstelbaar wielblok met quick release laat zich rechtstreeks op het chassis verankeren.
Brian James Race Transporter 5 - led schijnwerpers
LED-schijnwerperpakket
Het led-schijnwerperpakket verlicht het hele interieur van de trailer. Afzonderlijk ingeschakeld. Gevoed door de geïntegreerde accu en omvat bodyworkbehuizingen.
Handwassysteem
2,5 liter, autonoom en met de mogelijkheid om warm water vast te houden.
Dispenser voor papieren handdoeken
Papieren doekjes dispenser, te gebruiken in combinatie met handwasstation
Brian James Race Transporter 5 - verlichting
Extra achteruitrijlichten
Uiterst heldere, zijdelings gemonteerde led-achteruitrijlichten bieden extra zichtbaarheid voor delicate manoeuvres in het donker
Premium opbergsysteem
Het premium opbergsysteem vergroot de opslagcapaciteit met 4x jerrycans van 20 liter en bevat 8 verwijderbare opslagbakken, ideaal voor het ordenen van kleinere onderdelen. De upgrade wordt aangevuld met een aluminium schutbord met drie handgrepen.
Hoogwaardige, naar achteren gerichte led-schijnwerpers
De hoogwaardige, naar achteren gerichte led-schijnwerpers van hoog niveau bieden extra zicht bij het laden en werken in omstandigheden met weinig licht.
Brian James Race Transporter 5 - opbergstation
Opbergsysteem
Opbergsysteem met rekken en voorziening om jerrycans van 20 liter te vervoeren.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Het ontwerp plaatst de wielen boven de gemiddelde motorkaphoogte, waardoor de nuttige ruimte op de vloer van de trailer beschikbaar blijft. De veiligheid en beveiliging van de getransporteerde reservewielen worden verzekerd door een uniek bandsysteem.
Werkbank
Vorm uw bandenrek om tot een bruikbare werkbank. Inclusief paneelhouder voor gemakkelijke opslag bij gebruik als bandenrek.
Bankschroef voor de werkbank
Verhoog de functionaliteit van uw werkbank met deze fundamentele werkplaatsuitrusting. Uit de weg opgeborgen wanneer niet in gebruik

Interesse in de Brian James Race Transporter 5 ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Race Transporter 5 ?

Capaciteit en afmetingen

Race Transporter 5 - afmetingen

MODEL RACE TRANSPORTER 5
PRODUCT CODE385-1090385-2090385-1100385-2100
Bruto laadvermogen kg3500350035003500
Netto laadvermogen kg2300230012602260
Eigen gewicht kg1200120012401240
Laadvloer lengte m A5.505.005.505.50
Laadvloer breedte m B2.122.122.122.12
Totale lengte m C6.656.657.127.12
Binnenhoogte (doorrijhoogte) m1.881.881.881.88
Binnenhoogte (tot dak) m E1.991.991.991.99
Totale trailer hoogte m F2.502.502.502.50
Koppeling hoogte m0.400.400.400.40
Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.

Brian James Race Transporter 6

Met de keuze uit twee binnenbreedtes is de Race Transporter 6 multifunctioneel inzetbaar voor race- en sportauto’s. De extra ruimte creëert een praktische werkomgeving voor kleine teams en het transport van grote auto’s.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Een nieuw, lichter chassis, een nieuwe interieurlook en tal van extra opties zorgen dat de Race Transporter 6 de eerste keuze blijft voor transportlogistiek en autosport. Standaardvoorzieningen zijn onder meer een elektrisch kantelbaar platform, interieurverlichting, een elektrische lier met afstandsbediening en asymmetrische zijdeuren die het laden en gebruik moeiteloos maken. Het nieuwe interieur heeft nu standaard een aluminium dek en opbergruimtes met een deksel. Voor de autosport zijn er verscheidene opbergopties voor banden en uitrusting. Nieuwe opties zijn onder meer de 360°-camera’s voor het zicht rondom en veilige manoeuvres, alsook luifels om extra bescherming te bieden tegen de weersinvloeden.

Race Transporter 6 in een oogopslag

3 x LED-verlichtingsstrips
Standaard 3 x led-verlichtingsstrips
Batterij indicator
De indicator toont duidelijk en eenvoudig het laadniveau van de batterij. De oplader is aangesloten op de aansluiting op het paneel en maakt opladen gemakkelijk, praktisch en ongecompliceerd.
BJT-Toegangsluiken
Toegangsluiken
De toegangsluiken voor- en achteraan zijn handig om naar binnen te reiken tijdens het vastzetten van het voertuig.
Brian James Trailer - Race Transporter 6
Dakraam
Het dakraam laat natuurlijk daglicht binnen om een betere werkomgeving te creëren.
Opbergruimte in de vloer
Opbergvakken op de voor- en middenvloer bieden een ideale locatie voor zware / omvangrijke items.
Full led-verlichting
Led-lampen zijn erg helder en betrouwbaar. Alle lampen zijn standaard voorzien van led-technologie.
BJT6-kantelbediening
Hydraulisch kantelbaar platform voor een lage beladingshoogte
Krachtige hydraulische handpomp en cilinder drijven de kantelvloer aan om een handige lage oprijhoek te creëren.
BJT6-ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Meervoudige verankeringspunten en een sterk dek zorgen voor bevestigingspunten voor de riemen en een hoge mate van grip.
BJT6-chassisrollen
Chassisrollen achteraan
BJT6-zijdeuren
Zijdeuren
Grote dubbele zijdeuren bieden een praktische toegang tot de trailers. De afzonderlijk te openen voetgangersdeuren werken goed in krappe ruimtes.
BJT6-sjorbanden
Wielbindriemen "sleeve"
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de sporing te belasten
3-assen
Drie-assig en lichtgewicht lage chassis zorgen voor uitstekende stabiliteit.
Volledig verstelbaar, wielblok.
Volledig verstelbaar.
BJT6-lichtmetalen-velgen
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen verkrijgbaar in Zilver of Antraciet met diamond cut-afwerking. Voorzien van BJT-middendoppen en veiligheidsbouten voor de wielen.
Zijdelingse opbergrekken in aluminium
Twee opbergsystemen (links en rechts) met drie rekken voor kleinere voorwerpen. 600 mm breed x 76 mm diep.
Hulpoprijplaten
Hulpoprijplaten bieden een uiterst lage oprijhoek. Opgeborgen net binnen de achterdeur van de trailer voor onderweg.
Commerciële aanrijdblokkering
Voor gebruik met voertuigen met een hogere bodemvrijheid. Volledig verstelbaar wielblok met quick release laat zich rechtstreeks op het chassis verankeren.
Deck slick pads
Auto's met slicks of banden in een zacht rubbermengsel kunnen voordeel halen uit de deck slick pads die onder elke band worden geplaatst. Daardoor komt het contactoppervlak met de band boven het gestanste dek te liggen.
Led-schijnwerperpakket
Verlicht het trailerinterieur volledig. Afzonderlijk ingeschakeld. Gevoed door de geïntegreerde accu en omvat bodyworkbehuizingen
Brian James Race Transporter 6 - handwassysteem
Handwassysteem
2,5 liter, autonoom en met de mogelijkheid om warm water vast te houden.
dispenser
Dispenser voor papieren handdoeken
Dispenser voor papieren handdoeken, te gebruiken in combinatie met het handwassysteem
Brian James Race Transporter 6 - opbergsysteem
Premium opbergsysteem
Het premium opbergsysteem vergroot de opslagcapaciteit met 4x jerrycans van 20 liter en bevat 8 verwijderbare opslagbakken, ideaal voor het ordenen van kleinere onderdelen. De upgrade wordt aangevuld met een aluminium schutbord met drie handgrepen.
Hoogwaardige, naar achteren gerichte led-schijnwerpers
De hoogwaardige, naar achteren gerichte led-schijnwerpers van hoog niveau bieden extra zicht bij het laden en werken in omstandigheden met weinig licht.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Het ontwerp plaatst de wielen boven de gemiddelde motorkaphoogte, waardoor de nuttige ruimte op de vloer van de trailer beschikbaar blijft. De veiligheid en beveiliging van de getransporteerde reservewielen worden verzekerd door een uniek bandsysteem.
Werkbank
Vorm uw bandenrek om tot een bruikbare werkbank. Inclusief paneelhouder voor gemakkelijke opslag bij gebruik als bandenrek.
bankschroef
Bankschroef voor de werkbank
Verhoog de functionaliteit van uw werkbank met deze fundamentele werkplaatsuitrusting. Uit de weg opgeborgen wanneer niet in gebruik
Kantelbaar platform met afstandsbediening
Bluetooth-regelaar voor kantelbaar platform. Bediening via smartphone-app.
zonnepaneel
Zonnepaneel
Een zonnepaneel op het dak laadt de geïntegreerde accu druppelsgewijs op.
Luifel
Luifel
Voor extra bescherming tegen het weer kan dit beproefde design aan een of beide kanten worden geplaatst.
Brian James Race Transporter 6 - Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera
Bij het achteruitrijden in krappe ruimtes biedt een achteruitkijkcamera hulp en gemoedsrust.
Netvoedingseenheid en USB-laadpunten
Netvoedingseenheid en USB-laadpunten
Met drie stopcontacten en twee USB-laadpoorten biedt de distributiebox de mogelijkheid om meerdere toestellen aan te sluiten wanneer de trailer is verbonden met het stroomnet.
Brian James Race Transporter 6 - 360 camera
360°-beeld
Vier camera's creëren een 360°-zicht voor een zicht rondom en veilige manoeuvres. Met een draadloos aangesloten monitor in het trekkend voertuig kan het scherm van uitzicht veranderen op basis van de stand van de richtingaanwijzers.

Interesse in de Brian James Race Transporter 6 ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Race Transporter 6 ?

Capaciteit en afmetingen

MODEL RACE TRANSPORTER 6
PRODUCT CODE386-2010386-3010386-2030386-3030386-2020386-3020386-2040386-3040386-2060386-3060
Bruto kg3500350035003500350035003500350035003500
Laadvermogen kg2020202020002000196019601930193018201820
Leeggewicht kg1480148015001500154015401570157016801680
Laadvloer lengte m A5.505.505.505.506.006.006.006.006.506.50
Laadvloer breedte m B2.122.122.292.292.122.122.292.292.292.29
Totale lengte m C7.207.207.207.207.707.707.707.708.208.20
Interne hoogte (min opening) m1.881.881.881.881.881.881.881.881.881.88
Interne hoogte (tot dak) m E1.991.991.991.991.991.991.991.991.991.99
Totale trailer hoogte m F2.642.642.642.642.642.642.642.642.672.67
Laadvloer hoogte m0.580.580.580.580.580.580.580.580.670.67
Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.