Brian James Car Hauler

Car Hauler: licht, laag en bekwaam gecombineerd met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De keuze uit lengtes van 4,0 m of 4,9 m zorgt dat dit aan bijna elke behoefte voldoet, vooral met zijn laadvloerbreedte van 2,0 m. Gloednieuwe operationele functies zijn onder meer de mogelijkheid om op elk moment in de toekomst een hydraulisch kantelbed aan elk model toe te voegen, innovatieve oprijplaten en standaard led-verlichting.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Het technisch geavanceerde ontwerp en de fabricage van Brian James Trailers houden het gewicht laag en de duurzaamheid hoog. Met een 2.600 kg bruto capaciteit vindt u vast en zeker een Car Hauler-model dat bij u past.

Car Hauler in een oogopslag

Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Brian James Car Hauler Autotransporter
Koppelingskop van 50 mm
Extra sterk neuswiel
Gestanste oprijplaten met hoge grip en laag profiel
1,7 meter lange oprijplaten met laag profiel en hoge grip, inclusief handige tilgrepen voor gebruiksvriendelijkheid. Een innovatieve optionele hulpoprijplaat kan zonder wijziging in dezelfde ruimte worden opgeborgen.
Brian James Car Hauler Reservewiel
Reservewiel
Reservewiel handig gemonteerd aan de zijkant van de trailer.
Led-verlichting
Superhelder en uitermate duurzaam.
Laag laden
Lichtmetalen velgen
Het assortiment Car Haulers is ook verkrijgbaar met de nieuwe lichtmetalen velgen in stijl B2, in de kleur Zilver of Antraciet met diamond cut-afwerking.
Handlier
De handlier met automatische rem is voorzien van staalkabel en wordt door een stel rollen geleid.
Steunpoten achteraan
Bestel achtersteunen om steun te bieden wanneer u langs de achterzijde zwaar materiaal op een trailer met vlakke vloer laadt.
Lusvormige wielriemen
Ontworpen om een multidirectionele spanning te creëren rond het voertuigwiel. Zachte verbindingen voorkomen schade aan de velgen. Het is essentieel voor de veiligheid en gemoedsrust dat uw voertuig correct op zijn plaats wordt gehouden. Eenvoudig te plaatsen met veelvuldige ingebouwde bevestigingspunten.
Hydraulisch kantelbaar platform
Beperkt de oprijhoeken en kan bijdragen tot het bedieningsgemak.
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Het ontwerp plaatst de wielen boven de gemiddelde hoogte van de motorkap, waardoor de nuttige ruimte op de vloer beschikbaar blijft. De veiligheid en beveiliging van de getransporteerde reservewielen wordt verzekerd door een uniek riemsysteem en een met plastic omhulde kabel met hangslot.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.
Brian James Car Hauler Aanrijdblokkering
Aanrijdblokkering (twee)
De volledig verstelbare aanrijdblokkering worden rechtstreeks op de chassisvloer bevestigd met bouten.

Interesse in de Brian James Car Hauler ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Car Hauler?

Capaciteit en afmetingen

MODEL CAR HAULER
PRODUCT CODE145-1210145-3210
Bruto draagvermogen kg27002700
Laadvermogen kg21692131
Leeggewicht kg531569
Buitenlengte m A4.004.90
Laadvloer breedte m B2.002.00
Totale lengte m C5.586.48
Totale trailerbreedte m D2.442.44
Laadvloerhoogte m E0.430.43
Kogelhoogte in beladen toestand m0.470.47
Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.