Brian James Tipper

De nieuwste Tipper wordt geleverd met tal van nieuwigheden. Hoewel hij het robuuste design en de toonaangevende sleep- en kipcapaciteiten van zijn voorganger behoudt, beschikken alle modellen voortaan over het nieuwe “Click & Clamp”-systeem met zelfregelende steunen in combinatie met vergrendelingsklemmen voor gebruiksvriendelijke, ratelvrije zijborden en accessoires.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

De Brian James Tipper is ongelooflijk robuust, kan zware ladingen dragen én kan kantelen. De trailer is voldoende hoog om eenvoudig op de meeste terreinen zijn weg te vinden én heeft een laag zwaartepunt voor de beste sleep- en laadprestaties.

Verwacht het beste, Tipper zorgt ervoor!

Tipper in een oogopslag

Click & Clamp Brian James Tipper

Click & Clamp

BJ Trailers introduceert “Click & Clamp”. Ontworpen met het oog op een maximale stijfheid en een snelle en eenvoudige montage en demontage van een hele waaier optionele zijborden en accessoires. Samen verzekeren de zelfregelende vergrendelingssteunen en de vast te klemmen zijborden een ratelvrije sleepervaring.

Click & Clamp
BJ Trailers introduceert "Click & Clamp". Ontworpen met het oog op een maximale stijfheid en een snelle en eenvoudige montage en demontage van een hele waaier optionele zijkanten en accessoires. Samen verzekeren de zelfregelende vergrendelingssteunen en de vast te klemmen zijborden een ratelvrije sleepervaring.
2-wegs scharnierende achterklep
Een in twee richtingen scharnierende achterklep garandeert een eenvoudige omschakeling tussen de functies aggregaat verspreiden of bulk storten. De belastingvoorschriften voor de achterpoten voorkomen dat aggregaat zich in de hoeken opstapelt tijdens het lossen.
Extra sterke neerklapbare zijschotten
Extra sterke neerklapbare zijschotten
Sterke stalen zijborden van 308 millimeter, verkrijgbaar in diverse kleuren. Compleet met verwijderbare voorplaat.
Full led-verlichting
Full led-verlichting
Uiterst helder, duurzaam en betrouwbaar. De led-lichten zijn zelfs bij slecht weer goed zichtbaar.
Versterkt middendek
Versterkt middendek
Het versterkte gelijmde dek in betonplex met stalen randen creëert een robuust en duurzaam oppervlak zonder hindernissen.
Opberglocker
Opberglocker
Ideaal om de afstandsbediening, startkabels en spanriemen op te bergen. Bevat een batterijniveau-indicator.
Verstevigde koppeling en verstevigd neuswiel
Verstevigde koppeling en verstevigd neuswiel
De verstevigde koppelingskop en het geïntegreerde, automatisch intrekkende geribde neuswiel beschikken over het "Turn Lok"-systeem dat de hendel op zijn plaats houdt tijdens het transport.
Meerdere ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Meerdere bevestigingspunten aan de zijkanten en voorkant voor het vastzetten van ladingen.
Druppellader
Druppellader
Wanneer de motor draait, wordt de batterij opgeladen met een druppellader door de ontsteking van de wagen (naargelang het sleepvoertuig). De batterijstatus wordt weergegeven in de opberglocker.
Veiligheidsstandaard
Veiligheidsstandaard
Veiligheidsstandaard voor onderhoud en herstellingen.
BJ Kipper Reservewiel
Reservewiel
Opgeborgen onder het chassis en toegankelijk zonder dat de lading moet worden gekanteld.
Dubbele kipsteunen
Dubbele kipsteunen
Voor bijkomende stijfheid tijdens het kippen zorgen de dubbele kipsteunen die standaard zijn gemonteerd op de modellen van 3.500 kilogram.
Zijdelings scharnierende achterdeuren
Zijdelings scharnierende achterdeuren
Sterk en betrouwbaar. Het nieuwe scharnier- en grendelmechanisme werd ontwikkeld met het oog op een eenvoudige bediening.
Zijborden met dubbele hoogte (308 mm)
Zijborden met dubbele hoogte (308 mm)
De zijborden met dubbele hoogte zijn ideaal voor grote voorzieningen zoals borstels. Ons volledig nieuwe "Click & Clamp"-systeem met zelfregelende vergrendelingssteunen en dubbele schokdempers verzekert een ratelvrije sleepervaring zonder dat er dwarsstangen nodig zijn. Zijdelingse hoogte verhoogd van 308 tot 616 millimeter.
Zijborden (660 mm)
Zijborden (660 mm)
Breid de laadcapaciteiten uit door de zijdelingse hoogte te verhogen van 308 tot 968 millimeter. Inclusief slijtvaste rubberafwerking die een uitstekende dichting tussen het bovenste en onderste deel vormt.
Extra sterke zijdelingse uitbouwpanelen (660 millimeter)
Extra sterke zijdelingse uitbouwpanelen (660 millimeter)
Deze hoge zijpanelen om de zijborden te verhogen zijn gebouwd met het oog op extra stevigheid en bieden een design zonder gaten, in combinatie met de extra functionaliteit van ons nieuwe "Click & Clamp"-systeem. Dat maakt ze ideaal voor dagelijks commercieel gebruik. Totale hoogte verhoogd van 660 tot 968 millimeter.
Oprijplaten
De Tipper is standaard uitgerust met een rek om de oprijplaten op te bergen. Kies tussen de optionele oprijplaten van 1,8 m voor algemene laaddoeleinden of oprijplaten van 2,3 m voor lagere oprijhoeken.
Ladderrekken
Ladderrekken
Een handig rek om ladders en materialen te vervoeren die langer zijn dan de laadvloer van de trailer.
Elektrische lier
Elektrische lier
Optionele elektrische lier met rolgeleiders.
Extra sterke spanriemen
Extra sterke spanriemen
4x extra sterke spanriemen 4.000 DaN.
Steunpoten achteraan
Steunpoten achteraan
Neerklapbare steunpoten achteraan bieden extra ondersteuning voor zware lasten.
Kleuren
Kleuren
De Tipper kan worden uitgevoerd in vijf uiterst duurzame koetswerkkleuren: Rood, Grijs, Blauw, Zwart en Geel.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.

Interesse in de Brian James Tipper2 ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Tipper2 ?

Capaciteit en afmetingen

Brian James Tipper Specificaties

* Ledig gewicht inclusief zijborden en achterdeuren of klep.

Opgelet! Momenteel passen we onze prijzen en modellen aan volgens de nieuwe prijslijsten. De prijzen en opties in deze configurator kunnen dus niet correct zijn. Voor een correcte offerte kan je ons steeds contacteren.